Potetsuffle med grønnsaker

Potetsufflé

Denne potetsuffleen vil garantert gjøre suksess til dagens eller helgens middager.
Over 60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 6 poteter
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 dl matfløte eller melk
  • 2 eggeplomme
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 2 eggehvite

Fremgangsmåte

Potetene skrelles før de kokes. Kokevannet helles av og potetene moses. Tilsett smør/margarin, fløte eller melk, eggeplommer og krydder. Rør godt. Avkjøl. Stivpisk eggehvitene og rør dette forsiktig inn i potetmosen. Hell så mosen over i en godt smurt, høy og ildfast form. Inn i ovn ved 225 grader C. Stekes til suffléen er blitt høy, luftig og gyllen. Deilig ved siden av retter av kjøtt, hvitt kjøtt og fisk eller som selvstendig rett med salat og ferskt brød.

Legg til på Min side
Del på Facebook