Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Finsnitt rødkålen.

    Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers. NB. Bare i skallet. Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er nemlig vanskelig å få av.

    Rør sammen ingrediensene til dressingen. Ha i kålen og bland sammen.

    Dryss granateplekjerner over.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ¼ stk rødkål - finsnittet
  • 1 stk granateple
  • Dressing:
  • saften av 1 stk sitron
  • 1 dl majones
  • 1 dl matyoghurt
  • pepper

Fremgangsmåte

  • Finsnitt rødkålen.

    Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers. NB. Bare i skallet. Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er nemlig vanskelig å få av.

    Rør sammen ingrediensene til dressingen. Ha i kålen og bland sammen.

    Dryss granateplekjerner over.