Fellesbilde av skinkesalat, pastasalat og kyllingsalat servert i matbokser og bolle.

Skinkesalat med egg og røde bønner

En smakfull og fristende salat som er lett å ta med seg i en boks med lokk til lunsj på jobb, skole eller på tur. Hjertesalat, rødløk, tomater og slangeagurk har vi brukt i denne salaten. Lag gjerne din egen vri.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll salaten og riv den i mindre biter.
  2. Rens og skjær rødløk i tynne strimler.
  3. Del tomater og slangeagurk i terninger.
  4. Skyll de hermetiske bønnene i kaldt vann og la dem renne godt av seg.
  5. Del hardkokte egg i båter og skjær skinken i skiver.
  6. Bland salaten forsiktig i en bolle og dryss over litt flaksalt, grovmalt pepper og olivenolje.
  7. Press gjerne over litt sitronsaft om du ønsker.
Legg til på Min side
Del på Facebook