Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rør sammen ingrediensen til røren og la den svelle i minst 15 minutter.

    Skjær pærene i skiver, ca. 1/2 cm, med skallet på og stek dem i litt margarin i en stekepanne.

    Smelt litt margarin i en stor stekepanne og stek tynne pannekaker.

    Legg noen pæreskiver i pannekakene sammen med grovhakkede valnøttkjerner og biter av blåmuggost og brett eller rull dem sammen.

    Legg pannekakene i en ildfast for og varm dem i ovnen på 160 grader til osten begynner å smelte, eller legg pannekakene tilbake i stekepannen på middels varme til osten begynner å smelte.

    Serveres med litt honning over.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • Røre:
  • 3 stk egg
  • 3 dl hvetemel
  • ½ ts salt
  • Fyll:
  • 4 stk pære
  • 100 g blåmuggost
  • 20 stk valnøttkjerner
  • 4 ss flytende honning
Crêpes med stekte pærer og blåskimmerost

Fremgangsmåte

  • Rør sammen ingrediensen til røren og la den svelle i minst 15 minutter.

    Skjær pærene i skiver, ca. 1/2 cm, med skallet på og stek dem i litt margarin i en stekepanne.

    Smelt litt margarin i en stor stekepanne og stek tynne pannekaker.

    Legg noen pæreskiver i pannekakene sammen med grovhakkede valnøttkjerner og biter av blåmuggost og brett eller rull dem sammen.

    Legg pannekakene i en ildfast for og varm dem i ovnen på 160 grader til osten begynner å smelte, eller legg pannekakene tilbake i stekepannen på middels varme til osten begynner å smelte.

    Serveres med litt honning over.

Lag noe godt Se alle (120)