Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok kyllingfiletene i buljongen i ca. 15 minutter.

    Del opp grønnsaker og poteter i biter og stek det raskt i litt olje. i en panne.

    Ta opp kyllingfiletene, avkjøl litt og del dem i biter.

    Legg grønnsaker og kylling tilbake i buljongen sammen med hakket basilikum og timian. La suppen koke til potetene er møre.

    Smak suppen til med salt og pepper og server med godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 stk grønnsakbuljong (terning)
  • 4 stk potet
  • 100 g brekkbønner eller andre grønne bønner
  • 1 stk purre
  • 75 g grønn squash
  • 300 g kyllingfilet
  • salt og pepper
  • 1 potte frisk basilikum
  • ½ potte frisk timian
Grønn minestronesuppe

Fremgangsmåte

  • Kok kyllingfiletene i buljongen i ca. 15 minutter.

    Del opp grønnsaker og poteter i biter og stek det raskt i litt olje. i en panne.

    Ta opp kyllingfiletene, avkjøl litt og del dem i biter.

    Legg grønnsaker og kylling tilbake i buljongen sammen med hakket basilikum og timian. La suppen koke til potetene er møre.

    Smak suppen til med salt og pepper og server med godt brød til.