Syltede plommer i gul glasskål

Sursyltede plommer

Sursyltede plommer er deilig garnityr til stek og tradisjonelle middager. Sursyltede plommer er også nydelig sammen med smakfulle oster. Smart å ta vare på plommene på denne måten. Syltede plommer er veldig holdbart.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll og tørk plommene.
  2. Legg plommene i et sterilt glass med tett lokk.
  3. Kok opp lake av eddik, sukker og krydder.
  4. Hell varm lake over plommene.
  5. Sett på lokk og oppbevar mørkt og kjølig.

 

For å sikre en holdbarhet på opptil ett år kan du gjøre følgende:

  1. Etter 7 dager: hell laken av og kok den opp.
  2. La plommene koke med i 1 min.
  3. Ha plommene tilbake på sterile varme glass igjen.
  4. Sil laken og hell den over plommene.
  5. Tett lokk settes på.
  6. Oppbevares mørkt og kjølig.
Legg til på Min side
Del på Facebook