Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del avokadoen og fjern steinen.  Grav ut kjøttet og finmos det sammen med sitronsaft.  Rør inn crème fraîche, rømme eller yoghurt. 

    Om det ønskes mer smak i dippen, kan litt pepper, urtesalt, chilipulver, tabasco, hvitløk eller hakket kryddergrønt tilsettes dippen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1- 2 stk avokado
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 % eller 2 dl lettrømme/yoghurt

Fremgangsmåte

  • Del avokadoen og fjern steinen.  Grav ut kjøttet og finmos det sammen med sitronsaft.  Rør inn crème fraîche, rømme eller yoghurt. 

    Om det ønskes mer smak i dippen, kan litt pepper, urtesalt, chilipulver, tabasco, hvitløk eller hakket kryddergrønt tilsettes dippen.