Timianfylt kyllingfilet

Kyllingfilet som er fylt med frisk timian, ost og bacon med sprø og fargerike grønnsaker som tilbehør. Dette er mat for mons!
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 kyllingfilet
  • 8 skive bacon
  • 4 ss kremost naturell
  • 4 stilk frisk timian
  • salt og pepper

Tilbehør

  • 1 pose knaskerøtter
  • 1 pk sukkererter
  • 1 rødløk
  • 0,5 ss rød karripasta
  • 1 ss smør til steking
  • 1 boks kokosmelk
  • salt og pepper
  • 1 ss presset sitronsaft
  • 1 dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje). Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.

Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.

Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 6
Legg til på Min side
Del på Facebook