Bananis med avokado og kokos

Nicecream er på alles lepper for tiden, og enklere dessert kan du neppe lage. Prinsippet er som for smoothie, bare at den blir tykkere og får iskrem-konsistens. En fin måte å bruke bananer som begynner å bli for modne på. Her har vi blandet inn avokado og et dryss kokos i tillegg.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 fryst banan i skiver
  • 1 avokado - renset og fryst i skiver
  • 1 ss limesaft
  • 1 dl lettmelk
  • 4 valnøttkjerner
  • 2 ss kokosmasse

Fremgangsmåte

  1. Kjør fryste bananer og melk i en kraftig blender til det har fått iskrem-konsistens.
  2. Tilsett fryst avokado og kjør blenderen videre til alt er blandet.
  3. Server den umiddelbart  - enten i fire dessertskåler eller i en glassbolle - med et dryss kokos og litt finhakkede valnøtter.
  4. Du kan også ha massen i en form og putte i fryseren til siden.
Sist oppdatert 1. november 2017
Liker 11
Legg til på Min side
Del på Facebook