Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell ananasen og skjær bort 'øynene' som gjerne sitter igjen etter skrelling. Skjær den i 1 cm tykke skiver. Fjern stilken/'margen'.

    Pensle ananasskivene medflytende honning og legg dem på en varm grill. Grill på direkte varme i 2-3 minutter på hver side. La skivene 'hvile' på indirekte varme til de skal serveres.

    Nydelig med friske bringebær til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk frisk ananas
  • 2 ss flytende honning
  • 1 kurv bringebær

Fremgangsmåte

  • Skrell ananasen og skjær bort 'øynene' som gjerne sitter igjen etter skrelling. Skjær den i 1 cm tykke skiver. Fjern stilken/'margen'.

    Pensle ananasskivene medflytende honning og legg dem på en varm grill. Grill på direkte varme i 2-3 minutter på hver side. La skivene 'hvile' på indirekte varme til de skal serveres.

    Nydelig med friske bringebær til.