Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrubb og kok potetene knapt møre. Avkjøl dem. Bruk helst små nypoteter i denne retten.

    Skjær løken i båter.

    Legg poteter og løkbåter i en dobbel aluminiumsfolie med kanter.

    Skjær et kryss i tomatene og legg dem over sammen med oliven.

    Drypp over 2 ss olivenolje og dryss på salt og pepper.

    Skjær osten i små terninger og legg dem over grønnsakene sammen med kvister av frisk rosmarin.

    Grill pakken i ca. 15 minutter til alt er mørt og gjennomvarmt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g nypotet - kokte og avkjølte
  • 1 stk rødløk
  • 2 ss olivenolje
  • 250 g rød cherrytomat
  • 2 dl grønne oliven
  • salt og pepper
  • 150 g fetaost
  • 3 stilk frisk rosmarin
Grillet potetsalat med fetaost og cherrytomater i aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

  • Skrubb og kok potetene knapt møre. Avkjøl dem. Bruk helst små nypoteter i denne retten.

    Skjær løken i båter.

    Legg poteter og løkbåter i en dobbel aluminiumsfolie med kanter.

    Skjær et kryss i tomatene og legg dem over sammen med oliven.

    Drypp over 2 ss olivenolje og dryss på salt og pepper.

    Skjær osten i små terninger og legg dem over grønnsakene sammen med kvister av frisk rosmarin.

    Grill pakken i ca. 15 minutter til alt er mørt og gjennomvarmt.

FLERE GODE TIPS TIL GRILLEN Se alle oppskrifter (1411)