Grillede grønnsaker på hvit asjett

Grillede grønnsaker med hummus og tzatziki

Å grille grønnsakene fremhever smaken og gjør dem ekstra saftige. Skiver av grønnsaker pensles med olje og legges på grillen. Grill gjerne skiver av mange forskjellige grønnsaker. Det blir festlig på sommerbuffeen.  Grillede grønnsaker kan serveres varme, lune og kalde.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær grønnsakene i skiver på langs og pensle med olje. Krydre med salt og pepper etter smak.
  2. Grill grønnsakskivene på direkte varme til de er møre. Snu ofte.
  3. Legg de ferdig grillede grønnsakene over på et fat.
  4. Lag ruller med fetaost og grønnsaker. Fest rullene med en coctailpinne eller tannpirker.
  5. Server grillede grønnsaker med tzatziki og hummus og gjerne noen hakkede valnøttkjerner om du ønsker.

 

Tzatziki

Hummus

Del på Facebook