Havregrøt med eple og bringebær

Hva smaker vel bedre en kald morgen enn varm havregrøt med eple og bringebær? Mmmm!
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 dl havregryn
  • 1 dl hvetekli
  • 1 l lettmelk
  • 1 dl hakkede hasselnøtter
  • 1 dl hakkede solsikkekjerner
  • salt
  • 1 ts malt kanel
  • 1 eple
  • 1 dl bringebær

Fremgangsmåte

Bland havregryn, hvetekli og melk i en kjele. Kok opp og la grøten småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett hakkede hasselnøtter og hakkede solsikkekjerner og smak grøten til med litt salt.

Skjær eplet i biter, og fordel eplebiter og hele bringebær på toppen ved servering, eller ha frukt og bær i separate skåler, slik at alle kan forsyne seg selv.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 6
Legg til på Min side
Del på Facebook