Ingredienser
Jordbærsalsa med vårløk og mango
                                
                                Under 20 min
                            
                    Frisk, søt og litt spicy – denne fargerike jordbærsalsaen med mango og vårløk er det perfekte tilbehøret til sommerens grillmat. Nyt den med grillet fisk, kjøtt eller halloumi gjerne servert i en wrap.
Fremgangsmåte
- Skyll jordbærene og rens dem. Skjær bærene i små terninger.
 - Skrell mangoen og skjær den i små terninger.
 - Skyll og finhakk vårløken.
 - Kutt av stilken på chilien. Del chilien i to og fjern frøene. Finhakk chilien.
 - Knus og finhakk hvitløken.
 - Ha frukt og grønt i en stor bolle. Ha oppi olje og eddiken. Rør godt.
 - La salsaen stå og trekke en times tid for å få frem smaken godt. Den holder seg fint i kjøleskapet i noen dager.
 - Servér sammen med grilla fisk eller halloumi. Gjerne i lefse eller burgerbrød.