Lunsjsalat

Lunsj på jobb eller til skole trenger ikke være vanskelig. Denne lunsjsalaten kan enkelt lages dagen før, men vi anbefaler å vente med å tilsette dressingen til rett før salaten skal spises.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,25 kinakål i strimler
  • 0,25 ss olje
  • 1 kopp kokt langkornet middagsris
  • 0,25 dl fransk dressing
  • 1,5 hg kokte wokgrønnsaker
  • 2,5 delte rød cherrytomat
  • 50 g bog av svin i strimler
  • 0,5 dl revet hvitost
  • 1 hardkokte egg i båter

Fremgangsmåte

  1. Surr kinakålen i oljen og avkjøl. Bland kinakålen med ris og vinaigrette (fransk dressing).
  2. Vend inn grønnsaker, tomat og skinke og legg oppi lunsjboksen.
  3. Dryss over revet ost og eggebåter.

    Tips: Varier gjerne grønnsakene. Risen kan du erstatte med kokt pasta hvis du har lyst.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 123
Legg til på Min side
Del på Facebook