Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og skjær gulrot, persillerot og nepe i tynne strimler. Rens og hakk sjalottløken. Del blomkål og brokkoli i små buketter. Skjær kyllingfiletene i strimler.

    Stek grønnsakene i olje i ca. 2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stek videre i 2-3 minutter til alt er gjennomstekt og mørt.

    Smak til med soyasaus, østerssaus og søt soyasaus (kecap manis) og server woken med nudler eller brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk persillerot
  • 1 stk nepe
  • 1 stk sjalottløk
  • 250 g blomkål
  • 250 g brokkoli
  • 2 stk kyllingfilet
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts østerssaus (oyster sauce)
  • 1 ss søt soyasaus (kecap manis)

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær gulrot, persillerot og nepe i tynne strimler. Rens og hakk sjalottløken. Del blomkål og brokkoli i små buketter. Skjær kyllingfiletene i strimler.

    Stek grønnsakene i olje i ca. 2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stek videre i 2-3 minutter til alt er gjennomstekt og mørt.

    Smak til med soyasaus, østerssaus og søt soyasaus (kecap manis) og server woken med nudler eller brød.