Panna cotta med friske jordbær

Dette er en velsmakende og forholdsvis enkel dessert å lage. Panna cotta kan lages ferdig i god tid og pyntes med jordbær ved servering.
Over 60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2,5 dl melk
  • 3 ss sukker
  • 3 gelatinplater
  • 1 beger kesam vanilje
  • frø av 1 vaniljestang

Tilbehør

Fremgangsmåte

  1. Kok opp melk, sukker og frø av vaniljestangen.
  2. Legg gelatinplater i kaldt vann ca. 7 minutter.
  3. Klem vannet ut av gelatinen og smelt platene i den varme melkeblandingen.
  4. Avkjøl til romtemperatur.
  5. Rør inn kesam og fordel panna cotta i porsjonsglass.
  6. Sett desserten kjølig for å stivne i ca. 2 timer.
  7. Finhakk jordbær og bland med litt sukker og revet limeskall.
  8. Ved servering legges jordbærene over desserten.
Legg til på Min side
Del på Facebook