Panna cotta med friske jordbær

Dette er en velsmakende og forholdsvis enkel dessert å lage. Panna cotta kan lages ferdig i god tid og pyntes med jordbær ved servering.
Over 60 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2,5 dl melk
  • 3 ss sukker
  • 3 gelatinplater
  • 1 beger kesam vanilje
  • frø av 1 vaniljestang

Tilbehør

  • 1 kurv jordbær
  • 1 ss sukker
  • revet skall av 1 lime

Fremgangsmåte

Kok opp melk, sukker og frø av vaniljestangen. Legg gelatinplater i kaldt vann ca. 7 minutter. Klem vannet ut av gelatinen og smelt platene i den varme melkeblandingen. Avkjøl til romtemperatur.

Rør inn kesam og fordel pannacotta i porsjonsglass. Sett desserten kjølig for å stivne i ca. 2 timer.

Finhakk jordbær og bland med litt sukker og revet limeskall.

Ved servering legges jordbærene over desserten.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook