Rabarbramuffins med banan

Nydelige grove muffins som inneholder rabarbra og banan. En perfekt blanding av sødme og syrlighet som passer veldig godt i bakverk.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 egg
  • 2 ss sukker
  • 1 moden banan
  • 2 dl sammalt hvete, fin
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl havregryn
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts malt kanel
  • 2 dl valnøttkjerner
  • 3 dl kesam original
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 stilk rabarbra
  • 2 ss melis

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader.

Skyll rabarbraen og del i biter.

Lag eggedosis av egg og sukker.

Bland inn olje og kesam og deretter resten av ingrediensene.

Mos bananen og ha den i røra sammen med rabarbrabitene.

Rør godt.

Fyll ca. 16 muffinsformer 2/3 fulle. De vil heve seg, så ikke fyll helt opp.

Stek muffinsene i ovnen i 25-30 minutter.

Et melisdryss over rett før servering.

Sist oppdatert 1. juni 2017
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook