Ingredienser
Rødløkpai
                                
                                Under 20 min
                            
                    Nyt smaken av rødløk, chèvre og honning på sprøstekt bunn av butterdeig. Rask å lage om uventede gjester dukker opp, og er perfekt sammen med noe godt i glasset.
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200°C.
 - Legg butterdeigsplatene utover et stekebrett kledd med bakepapir.
 - Riss med en skarp kniv langs kantene (ca. 1 cm), ikke helt igjennom. Prikk midten med en gaffel.
 - Forstek platene i 5-6 minutter.
 - Skjær rødløk i tynne ringer. Smuldre chévreen eller skjær den i tynne skiver. Finhakk rosmarin.
 - Hell honning på butterdeigplatene. Spar litt til å ha på toppen.
 - Legg på ost først og så løk. Dryss over rosmarin.
 - Drypp noen dråper med honning på toppen.
 - Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter til paiene er gylne.
 - Skjær paiene i snipper før servering.
 
Om du ønsker kan du gjerne bruke annen mykost som brie og camembert.