Salat med spretne grønnsaker og pasta

I denne salaten kan du mikse de grønnsakene du ønsker og bruker det kjøttet du vil. Vår oppskrift med purre, paprika, squash og cherrytomater garanterer vi for.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 250 g pasta penne
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 0,5 purre
  • 1 grønn squash
  • 1 rød paprika
  • 2 gulrot
  • 250 g gul cherrytomat
  • 1 glass marinert fetaost
  • 6 ss balsamicoeddik

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken og hell av kokevannet. Vend inn litt olje og sett til side.

Stek svinekjøttet i olje i to omganger. Smak til med salt og nykvernet pepper.

Skjær purre i tynne skiver og squash i litt tykkere skiver, paprika og gulrøtter i staver. Stek det i litt olje mens du rører av og til.

Hell oljen fra fetaosten, og ta vare på den. Den skal vi lage dressingen av. Ha balsamicoeddik i en bolle og hell over 6 ss av oljen fra fetaosten mens du pisker hele tiden.

Bland pasta, svinekjøtt, grønnsaker og dressing og bland godt.

Server salaten lun med godt landbrød til.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook