Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær paprika i strimler og brokkoli i buketter. Surr grønnsakene i olje i en wok eller dyp panne, og avkjøl. Skjær kinakål i strimler og poteter i passelige biter. Bland kinakål med potet og fransk dressing. Del tomatene i to. Del det kokte egget i båter. Vend inn de wokede grønnsakene, tomat og kalkunkjøtt i kinakål- og potetblandingen, og ha salaten oppi lunsjboksen. Dryss over revet ost og legg egg på toppen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ¼ stk kinakål
  • ¼ ss olivenolje
  • 2 stk ferdigkokte poteter
  • ¼ dl fransk dressing
  • 2 stk rød cherrytomat
  • ¼ stk brokkoli
  • ½ stk rød paprika
  • 100 g strimlet kalkunkjøtt
  • ½ dl revet hvitost
  • 1 stk hardkokt egg

Fremgangsmåte

  • Skjær paprika i strimler og brokkoli i buketter. Surr grønnsakene i olje i en wok eller dyp panne, og avkjøl. Skjær kinakål i strimler og poteter i passelige biter. Bland kinakål med potet og fransk dressing. Del tomatene i to. Del det kokte egget i båter. Vend inn de wokede grønnsakene, tomat og kalkunkjøtt i kinakål- og potetblandingen, og ha salaten oppi lunsjboksen. Dryss over revet ost og legg egg på toppen.