Epler i wok

Epler er kjempegodt å bruke i wok. Her har vi laget en middagswok med kylling, chili og andre grønnsaker hvor epler gir den lille ekstra pikante smaken på woken.
40-60 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet i biter
  • 2 ss olje
  • 0,5 g rød chili i ringer
  • salt og pepper
  • 2 eple i båter
  • 2 gulrot i staver
  • 1 rød paprika i strimler
  • 0,5 grønn squash i staver
  • 1 rødløk i båter
  • 6 hakkede soltørkede tomater
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce)

Fremgangsmåte

1. Varm opp en wok med litt olje og wok kyllingbitene. Krydre med chili, salt og pepper.

2. Ta ut kjøttet fra woken og ha i litt mer olje. Wok resten av ingrediensene.

3. Vend i kyllingbitene og østerssaus. Server.

 

Tips: Dryss gjerne granateplekjerner over ved servering.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook