Wok med sting

En grønnsaksrett som 'stikker' litt og har masse god smak. Bruk chili med forsiktighet, og smak deg fram. Du kan servere woken som en vegetarisk rett eller ved siden av annen middag. Kok ris og chilisaus til smaker godt.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 ss rapsolje
  • 2 gulrot i tynne strimler
  • 1 grønn squash i tynne strimler
  • 1 finhakket løk
  • 50 g bønnespirer
  • 0,25 kinakål
  • 1 gul paprika i tynne strimler
  • 1 rød paprika i tynne strimler
  • 1 rød chili uten frø, finhakket
  • 4 båt finhakket hvitløk
  • 4 ss hakket frisk koriander
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 dl søt chilisaus til servering

Fremgangsmåte

Varm olje i en stor panne eller wok. Stek grønnsakene i ca. 5 minutter under omrøring. Dryss over hakket koriander og sesamfrø.

Server woken som vegetarmiddag eller ved siden av annen middag og med søt chilisaus og kokt ris til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook