Scampiwok

En rask og smakfull middagsrett som er enkel å lage på en travel dag. Får du bare tak i kokte scampi, tilsett dem da helt til slutt, så de blir akkurat gjennomvarme før retten serveres. Rå scampi trenger mer varmebehandling og has i sammen med grønnsakene. Tin dem begge før tilberedning. Chiliene har forskjellig styrke; noen er sterke, andre milde. Smak deg frem til ønsket styrke.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 500 g scampi helst frosne rå
  • 2 løk
  • 3 båt hvitløk
  • 2 rød chili
  • 4 rød paprika
  • 2 grønn paprika
  • 150 g sukkererter
  • 2 ss olje
  • 4 ss soyasaus

Fremgangsmåte

Skjær løken i skiver, finhakk hvitløk og chili. Stek dette i litt varm olje til løken er blank. Ha i strimlet paprika og rå scampi som stekes til de har skiftet farge. Tilsett sukkererter og soyasaus (og eventuelt kokt scampi) og la det bli gjennomvarmt.

Server med ris, gjerne jasminris.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 8
Legg til på Min side
Del på Facebook