Skogsbærrand

En dessert som er fylt til randen med masse bær og som smaker aldeles herlig med pisket krem og friske bær på toppen. Fryser du ned årets bær, kan du imponere med skogsbærrand til dessert gjennom hele vinteren.
Over 60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 75 g blåbær
  • 75 g bringebær
  • 75 g bjørnebær
  • 75 g tyttebær
  • 7 gelatinplater
  • 2 ss sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 3 dl yoghurt

Fremgangsmåte

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5-10 minutter.

Mos bærene sammen med sukkeret.

Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i 3 ss kokende vann.

Pisk kremen stiv, og bland krem, yoghurt og bærmos. Rør til slutt inn gelatinen.

Hell blandingen i en dessertform og la den stivne i kjøleskapet.

Dypp formen i litt varmt vann og hvelv desserten over på et serveringsfat. Pynt gjerne med pisket krem og friske skogsbær.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook