Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del blomkålen i små buketter. Skrell løk og del i små biter. Kok  løken og blomkålbitene møre i grønnsakbuljongen. Tilsett malt muskatt. Mos grønnsakbitene i væsken med en stavmikser. Legg gjerne av noen av blomkålbitene før du moser suppen sammen, legg i blomkålbitene ved servering. Rask og enkel blomkålsuppe. Her har vi drysset over litt finsnittet purreløk.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk blomkål
  • 1 stk løk
  • 1 ts malt muskat
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)

Fremgangsmåte

  • Del blomkålen i små buketter. Skrell løk og del i små biter. Kok  løken og blomkålbitene møre i grønnsakbuljongen. Tilsett malt muskatt. Mos grønnsakbitene i væsken med en stavmikser. Legg gjerne av noen av blomkålbitene før du moser suppen sammen, legg i blomkålbitene ved servering. Rask og enkel blomkålsuppe. Her har vi drysset over litt finsnittet purreløk.