Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask og skrell poteter, løk og selleri og del i biter. Kok i vann til alt er mørt.

    Moss grønnsakene med en stavmikser til suppen har en fin, jevn og fløyelsaktig konsistens.

    Smak til med salt og nykvernet pepper.

    Server suppen med mønster av rød og grønn pesto.

     

    Suppen er glutenfri, og kan gjøres laktosefri ved å velge laktosefri matfløte.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 5 stk potet
  • 1 stk løk
  • ½ stk knollselleri (sellerirot)
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 dl lett matfløte
  • 2 ss finrevet frisk pepperrot
  • salt og nykvernet pepper
  • 2 ss grønn pesto
  • 2 ss rød pesto

Fremgangsmåte

  • Vask og skrell poteter, løk og selleri og del i biter. Kok i vann til alt er mørt.

    Moss grønnsakene med en stavmikser til suppen har en fin, jevn og fløyelsaktig konsistens.

    Smak til med salt og nykvernet pepper.

    Server suppen med mønster av rød og grønn pesto.

     

    Suppen er glutenfri, og kan gjøres laktosefri ved å velge laktosefri matfløte.