Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens rabarbraen og del den i 2 cm biter. Kok opp vann med sukker og myntebladene. Ha i rabarbraen. Kok opp og trekk kjelen til side etter et par minutter. Avkjøl. Ta ut myntebladene.

     

    Server suppen lun eller kald med jordbær skåret i skiver.

     

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g rabarbra
  • 8 dl vann
  • dl sukker
  • 8 stk jordbær
  • 2 blad frisk mynte

Fremgangsmåte

  • Rens rabarbraen og del den i 2 cm biter. Kok opp vann med sukker og myntebladene. Ha i rabarbraen. Kok opp og trekk kjelen til side etter et par minutter. Avkjøl. Ta ut myntebladene.

     

    Server suppen lun eller kald med jordbær skåret i skiver.