Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Hardkok eggene. La dem avkjøle. Skrell eggene. Del blomkålhodet i buketter. Kok dem noen minutter til "al dente". Bland melk, kokosmelk og karripasta i en kjele og la det koke opp, under omrøring. Tilsett blomkålbuketter og la det koke et par minutter til. Tilsett rekene og bland litt og la dem bli gjennomvarme. Tilsett deretter eggebåtene. Et par halve skiver sitron (eller lime) i hver tallerken og dryss strimlede urter over.

    Godt grovt brød til!

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 dl lettmelk
  • 1 boks (lett) kokosmelk
  • 2 ss rød karripasta
  • 1 stk blomkål
  • 4 stk egg
  • 300 g skrelte reker
  • 4 skive sitron
  • 4 blad strimlede friske urter

Fremgangsmåte

  • Hardkok eggene. La dem avkjøle. Skrell eggene. Del blomkålhodet i buketter. Kok dem noen minutter til "al dente". Bland melk, kokosmelk og karripasta i en kjele og la det koke opp, under omrøring. Tilsett blomkålbuketter og la det koke et par minutter til. Tilsett rekene og bland litt og la dem bli gjennomvarme. Tilsett deretter eggebåtene. Et par halve skiver sitron (eller lime) i hver tallerken og dryss strimlede urter over.

    Godt grovt brød til!