Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del blomkålhodet i små buketter.

    Skrell løk og del i små biter.

    Kok blomkålbukettene og løken møre i grønnsakbuljongen.

    Mos grønnsakbitene i buljongen med en stavmikser.

    1 liter væske til 1 liter grønnsaker i grove biter gir en fin konsistens.

    Det er godt å smake suppen til med litt reven muskat.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk blomkål
  • 1 stk løk
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
Blomkålsuppe

Fremgangsmåte

  • Del blomkålhodet i små buketter.

    Skrell løk og del i små biter.

    Kok blomkålbukettene og løken møre i grønnsakbuljongen.

    Mos grønnsakbitene i buljongen med en stavmikser.

    1 liter væske til 1 liter grønnsaker i grove biter gir en fin konsistens.

    Det er godt å smake suppen til med litt reven muskat.