Tagliatelle med grønn stuing

Pasta med brokkoli, stilkselleri og sellerirot.
20-40 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 250 g brokkoli delt i små buketter (bruk også stilken)
  • 1 stilkselleri (stangselleri) i staver
  • 1 sellerirot i staver
  • 1 løk i skiver
  • 1 purre i skiver
  • 5 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 5 dl lettmelk
  • 3 ss maisstivelse (maizena)
  • 100 g revet hvitost
  • 100 g norzola
  • 1 rød paprika

Fremgangsmåte

Kok grønnsakene knapt møre i ca. 5 dl vann. Ta grønnsakene opp etterhvert. Visp sammen grønnsakkraft, melk, maisstivelse og ost. Kok opp sausen og ha i grønnsakene. Smak til med pepper.

 

Pastaen kokes etter anvisning på pakken. Server grønnsakstuingen til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook