Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Smelt smøret i en kjele.

    Skjær løken i ringer og fres dem i smøret. Det skal ikke bli brent eller brunt.

    Tilsett sukker, soyasaus, chilisaus, revet ingefær, finhakket chili, salt, pepper og limesaft.

    La det småkoke på svak varme i ca. 15 minutter eller til det får syltetøykonsistens.

    Helles over på varme rene glass.

     

INGREDIENSER

  • 2 ss smør
  • 4 stk store rødløk
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss søt soyasaus (kecap manis)
  • 1 ss søt chilisaus
  • 1 dl revet frisk ingefær
  • 1 stk rød chili uten frø
  • 2 ts salt
  • ½ ts nykvernet pepper
  • saften av 2 stk lime
Hvit bolle med løksyltetøy på hvit bakgrunn

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret i en kjele.

    Skjær løken i ringer og fres dem i smøret. Det skal ikke bli brent eller brunt.

    Tilsett sukker, soyasaus, chilisaus, revet ingefær, finhakket chili, salt, pepper og limesaft.

    La det småkoke på svak varme i ca. 15 minutter eller til det får syltetøykonsistens.

    Helles over på varme rene glass.