Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell mango og ta ut steinen.

    Skjær mangokjøttet i terninger og  vårløk i tynne skiver.

    Del chili i to på langs. Skrap ut frøene. Finhakk chilien.

    Bland alt godt sammen og sett salsaen i kjøleskap før servering.

Vi anbefaler at du bruker engangshandsker når du skal rense og hakke chili.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk mango
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk rød chili
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ss olivenolje
  • saften av 1 stk lime
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skrell mango og ta ut steinen.

    Skjær mangokjøttet i terninger og  vårløk i tynne skiver.

    Del chili i to på langs. Skrap ut frøene. Finhakk chilien.

    Bland alt godt sammen og sett salsaen i kjøleskap før servering.

Vi anbefaler at du bruker engangshandsker når du skal rense og hakke chili.