Coctailbruschetta

Bruschetta med tomat fungerer både som deilige små apetittvekkere som du kan servere mens du venter på middagen. Passer også kjempegodt som tapas.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 baguette
  • 10 cocktailtomat eller andre små tomater
  • 2 båt hvitløk
  • 0,5 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 0,75 dl god olje -
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Skjær baguetten i tynne skiver og legg på bakepapir på stekeplaten. Del tomatene i to og legg dem på skivene.

Hakk hvitløken, bland med persille, timian og olje. Legg dette over tomatene og brødet. Strø på salt og pepper.

Stek bruschettaene ved 250 grader C i ca. 15 minutter. Server dem nylaget.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook