Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og tilsett sukker.

    Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha frøene i kjelen. Rør til alt er oppløst.

    Ha i fryste bringebær, kok raskt opp og rør godt rundt.

    Sil sausen gjennom et dørslag slik at du fjerner steinene.

    Avkjøl sausen.

    Du kan gjerne lage sausen dagen i forveien.

INGREDIENSER

  • ½ dl vann
  • 1 dl sukker
  • ½ stk vaniljestang
  • 400 g fryste bringebær
Riskrem med hjemmelaget bærsaus og friske bringebær

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og tilsett sukker.

    Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha frøene i kjelen. Rør til alt er oppløst.

    Ha i fryste bringebær, kok raskt opp og rør godt rundt.

    Sil sausen gjennom et dørslag slik at du fjerner steinene.

    Avkjøl sausen.

    Du kan gjerne lage sausen dagen i forveien.