Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp kokosmelk og fløte.

    Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

    Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i fløteblandingen.

    Rør inn vaniljesukker.

    Hell blandingen i fire porsjonsglass og sett i kjøleskap til avkjøling.

    Del opp jordbærene i to eller fire, del pasjonsfruktene ta ut kjernene og saften med en skje. Bland sammen jordbær, pasjonsfrukt, limeskall og hakket mynte. Smak til med sukker.

    Server panna cotta med toppingen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 200 ml kokosmelk
  • 3 dl kremfløte
  • 2 stk gelatinplater
  • 1 ts vaniljesukker
  • Jordbærtopping:
  • 200 g jordbær
  • 2 stk pasjonsfrukt
  • 1 ss sukker
  • finrevet skall av 1 stk lime
  • 1 ss hakket frisk mynte

Fremgangsmåte

  • Kok opp kokosmelk og fløte.

    Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

    Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i fløteblandingen.

    Rør inn vaniljesukker.

    Hell blandingen i fire porsjonsglass og sett i kjøleskap til avkjøling.

    Del opp jordbærene i to eller fire, del pasjonsfruktene ta ut kjernene og saften med en skje. Bland sammen jordbær, pasjonsfrukt, limeskall og hakket mynte. Smak til med sukker.

    Server panna cotta med toppingen.