Grønnsakrisotto

Risotto kan lages i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med grønnsaker, chili og hvitløk.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 finhakket løk
  • 3 ss olje
  • 200 g frisk sjampinjong i terninger
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 3 dl langkornet middagsris
  • 1 finhakket grønn chili - uten frø og hinner
  • 3 gulrot i skiver
  • 2 skive sellerirot i strimler
  • 2 båt presset hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Fres løk og sopp i olje i en varm panne.
  2. Tilsett tomater, buljong, chilipepper og ris.
  3. Dette kokes i ca 20 minutter.
  4. Tilsett resten av grønnsakene og kok et par minutter til.
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 14
Legg til på Min side
Del på Facebook