Risotto med grønnsaker

Grønnsakrisotto

Risotto kan lages i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med gulrøtter, sellerirot, chili og hvitløk.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 finhakket løk
  • 3 ss olje
  • 200 g frisk sjampinjong i terninger
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 3 dl langkornet middagsris
  • 1 finhakket grønn chili - uten frø og hinner
  • 3 gulrøtter i skiver
  • 2 skiver sellerirot i strimler
  • 2 båter presset hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Fres løk og sopp i olje i en varm panne.
  2. Tilsett tomater, buljong, chilipepper og ris.
  3. Dette kokes i ca 20 minutter.
  4. Tilsett resten av grønnsakene og kok et par minutter til.
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.
Legg til på Min side
Del på Facebook