Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Fres hvitløk, sopp og chili forsiktig i varm olje i panne eller gryte.

    Bland inn krydder, selleri og tomater.

    Ha på litt vann.

    La sausen putre i ca. 10 minutter under lokk. Blir den veldig tykk kan du tilsette litt mer vann.

    Smak til.

    Fjern stjerneanisen før servering.

    Server i hjemmelagde lomper med mangosalsa, guacamole, frisk salat, tacosaus, tomatsalsa og revet ost.

INGREDIENSER

  • 3 ss olje til steking
  • 8 stk finhakket aromasopp
  • 2 stk finhakket sjalottløk
  • 2 båt hvitløk - finhakket
  • 1 stk finhakket rød chili uten frø og hinner
  • 100 g revet sellerirot
  • 4 stk finhakket tomat
  • 1 boks brune bønner (285 g)
  • 2 ts malt spisskummen
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ts paprikapulver
  • ½ ts malt koriander
  • 1 stk stjerneanis
  • 4 ss vann
Fredagstaco,  mye godt til tacoen

Fremgangsmåte

  • Fres hvitløk, sopp og chili forsiktig i varm olje i panne eller gryte.

    Bland inn krydder, selleri og tomater.

    Ha på litt vann.

    La sausen putre i ca. 10 minutter under lokk. Blir den veldig tykk kan du tilsette litt mer vann.

    Smak til.

    Fjern stjerneanisen før servering.

    Server i hjemmelagde lomper med mangosalsa, guacamole, frisk salat, tacosaus, tomatsalsa og revet ost.