Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Pisk sammen eggene. Finklipp urtene og bland med eggene. Tilsett salt og nykvernet pepper etter smak.

    Smelt smør i en panne og hell i eggene. Rist på pannen til omeletten stivner eller løft omeletten forsiktig opp fra bunnen med en stekespade. Stek ved middels varme til eggene stivner.

    Dryss hakkede urter og revet ost over omeletten og brett den i to. La omeletten steke videre til osten smelter.

    Skyv omeletten over på en tallerken og server den varm med brød og en salat til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 6 stk egg
  • ½ dl hakket frisk basilikum
  • ½ dl hakket frisk timian
  • ½ dl hakket frisk gressløk
  • salt og pepper etter smak
  • 1 ss smør til steking
  • 1 dl revet hvitost

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen eggene. Finklipp urtene og bland med eggene. Tilsett salt og nykvernet pepper etter smak.

    Smelt smør i en panne og hell i eggene. Rist på pannen til omeletten stivner eller løft omeletten forsiktig opp fra bunnen med en stekespade. Stek ved middels varme til eggene stivner.

    Dryss hakkede urter og revet ost over omeletten og brett den i to. La omeletten steke videre til osten smelter.

    Skyv omeletten over på en tallerken og server den varm med brød og en salat til.

Flere gode grønnsakomeletter Se alle oppskrifter (1407)