Kyllingwok med blandede grønnsaker

Raskt, godt og sunt! Her får du virkelig 'tre ting på én gang'. Denne wokretten er fullverdig middag som hele familien vil elske.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 gulrot
  • 1 persillerot
  • 1 nepe
  • 1 sjalottløk
  • 250 g blomkål
  • 250 g brokkoli
  • 2 kyllingfilet
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts østerssaus (oyster sauce)
  • 1 ss søt soyasaus (kecap manis)

Fremgangsmåte

Rens og skjær gulrot, persillerot og nepe i tynne strimler. Rens og hakk sjalottløken. Del blomkål og brokkoli i små buketter. Skjær kyllingfiletene i strimler.

Stek grønnsakene i olje i ca. 2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stek videre i 2-3 minutter til alt er gjennomstekt og mørt.

Smak til med soyasaus, østerssaus og søt soyasaus (kecap manis) og server woken med nudler eller brød.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 11
Legg til på Min side
Del på Facebook