Lunsjsalat med skinke og avokado

Spiser du en salat til lunsj er det mye lettere å nå målet om 5 om dagen. Her en smaksrik variant med avokado, cherrytomater, ruccula og rødløk. Pakk den i plastboks og ta den med deg.
Under 20 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 50 g strimlet kokt skinke
  • 4 rød cherrytomat
  • 0,25 issalat
  • 0,5 pk ruccula
  • 0,5 rødløk
  • 0,5 moden avokado
  • 1 ts sitronsaft
  • 8 valnøttkjerner
  • 0,5 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Rens og skjær løk i tynne skiver.

Skyll og riv issalat i strimler og del rucculabladene i to.

Skjær avokadokjøttet i terninger og drypp over litt sitronsaft.

Vask og del tomatene i to.

Bland alle ingrediensene, unntatt valnøttene, lett sammen. Finhakk valnøttene og dryss over.

Ha salaten i en tett boks.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 9
Legg til på Min side
Del på Facebook