Bringebærsalat med avokado og kamskjell

Vakker og velsmakende salat med bringebær, avokado, rødløk og gressløk og som er ideell som forrett.
Under 20 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 12 kamskjell
  • 1 pk småbladet salat
  • 125 g bringebær
  • 2 avokado i skiver
  • 0,5 rødløk i ringer
  • 1 ss valnøttolje
  • 1 bunt finhakket frisk gressløk

Dressing

  • saften av 1 sitron
  • 2 ss flytende honning
  • 2 ss bringebæreddik (eller epleeddik)
  • 2 ss olivenolje
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Ha salt og pepper på kamskjellene.

Varm olje i en stekepanne og stek kamskjellene raskt på hver side.

Skyll og tørk salaten.

Del avokado i to og fjern steinen. Fjern skallet og skjær avokadoen i pene skiver.

Legg en neve småbladet salat på 4 tallerkener. Legg på skiver av rørløk og avokado. Legg på bringebær.

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Legg de stekte kamskjellene på salaten og drypp over dressing og finhakket gressløk rett før servering.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook