Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Tilbered nudlene etter anvisningen på pakningen. Skjær sjampinjong i båter gjennom hatt og stilk. Del gulrøtter i strimler, squash og vårløk i biter og bønner i to. Skjær kinakål i strimler.
    Stek soppen i 1 ss varm olje til den har fått lys brun farge, og ta den ut. Stek gulrot i 1 minutt, tilsett squash og vårløk, og stek videre i 2 minutter. Tilsett bønner, kinakål og sopp og stek videre til kålen faller litt sammen og er gjennomvarm.
    Bland sausen og hell den over (bruk gjerne brunt sukker istedenfor hvitt og eplejuice istedenfor sherry). La det syde i ca. 1 minutt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 120 g nudler (eggnudler)
  • 120 g små frisk sjampinjong
  • 2 stk store gulrot
  • 2 stk grønn squash
  • 2 stk vårløk
  • 120 g hericots verts (grønne bønner)
  • ½ stk kinakål
  • 2 ss olje
  • Saus:
  • 1 ts finrevet frisk ingefær
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss sherry
  • 1 ts sukker
  • 2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Tilbered nudlene etter anvisningen på pakningen. Skjær sjampinjong i båter gjennom hatt og stilk. Del gulrøtter i strimler, squash og vårløk i biter og bønner i to. Skjær kinakål i strimler.
    Stek soppen i 1 ss varm olje til den har fått lys brun farge, og ta den ut. Stek gulrot i 1 minutt, tilsett squash og vårløk, og stek videre i 2 minutter. Tilsett bønner, kinakål og sopp og stek videre til kålen faller litt sammen og er gjennomvarm.
    Bland sausen og hell den over (bruk gjerne brunt sukker istedenfor hvitt og eplejuice istedenfor sherry). La det syde i ca. 1 minutt.