Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Legg aubergine-, tomat- og squashskiver på bakepapir på stekeovnsplate. Pensle med olje og strø over salt og pepper. Bak grønnsakene i ovnen ved 200°C ca. 5 min. Legg på fisken. Pensle den med olje, strø på salt og bak alt videre i ca. 5 minutter til fisken er kokt.

     

    Smelt smøret og bland inn grønnsakbuljongen og ha i rikelig finklippet gressløk eller kruspersille. Server alt på varme tallerkener med nykokte poteter til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk aubergine i skiver
  • 2 stk tomat i skiver
  • 1 stk grønn squash i skiver
  • 2 ss olje til pensling
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 400 g renskåret torskefilet
  • 2 ss myk margarin
  • ¾ dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Legg aubergine-, tomat- og squashskiver på bakepapir på stekeovnsplate. Pensle med olje og strø over salt og pepper. Bak grønnsakene i ovnen ved 200°C ca. 5 min. Legg på fisken. Pensle den med olje, strø på salt og bak alt videre i ca. 5 minutter til fisken er kokt.

     

    Smelt smøret og bland inn grønnsakbuljongen og ha i rikelig finklippet gressløk eller kruspersille. Server alt på varme tallerkener med nykokte poteter til.