Potetrøsti med gulrot og knollselleri

Grovrevne gulrøtter og knollselleri er yppelig å blande sammen med revne poteter til røsti. Spis den som tilbehør til mange ulike matretter, eller som en egen rett med litt sprøstekt bacon til.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 grovreven potet
  • 0,25 sellerirot
  • 1 grovreven gulrot
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Bland sammen revne poteter, knollselleri og gulrot. Bland med salt og pepper. Press ut det meste av vannet.

Smelt smør i en panne og fordel grønnsakene utover i pannen. Stek røstien gyllen på en side. La røstien gli over på lokk og hvelv den tilbake i pannen. Stek videre til røstien er gyllen og gjennomstekt.

Server f.eks. med sprøstekt bacon og et dryss av hakket vårløk eller gressløk.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 6
Legg til på Min side
Del på Facebook