Pumpkin spice fluffy pancakes

Ingredienser

Pumpkin spice pancakes

Over 60 min
1.5 av 5 om dagen

Visste du at halloweengresskaret også kan spises? Du kan bake gresskaret i ovn og bruke dette i blant annet disse skikkelig gode og krydrede pannekakene!

Fremgangsmåte

  1. Lag gresskarpurè. I denne oppskriften har vi brukt Halloween-gresskar, men bruker du Hokkaido eller et annet matgresskar blir de litt mer fluffy og tykke. 
  2. Bland det våte: Pisk sammen egg, melk, smeltet smør og brunt sukker. Om du ikke har brunt sukker kan du bruke hvitt sukker, men brunt sukker gir litt mer smak. 
  3. Tilsett gresskarpurèen og rør til en jevn blanding.
  4. Bland det tørre: I en egen bolle, rør sammen mel, bakepulver, salt og krydderblandingen. 
  5. Vend det tørre forsiktig inn det våte. Rør til det så vidt er blandet - små klumper er bra.
  6. La røren stå i minst 10 minutter. Dette er viktig slik at bakepulveret får virke og røren får satt seg. 
  7. Stek pannekakene i tørr panne på medium varme. Du skal se små hull i pannekaken før du snur den. 
  8. Server gjerne med vaniljeyougurt, litt honning og pekannøtter eller annen valgfri topping!

Hvor godt likte du oppskriften?