Ingredienser
Pumpkin spice pancakes
Over 60 min
1.5 av 5 om dagen
Visste du at halloweengresskaret også kan spises? Du kan bake gresskaret i ovn og bruke dette i blant annet disse skikkelig gode og krydrede pannekakene!
Fremgangsmåte
- Lag gresskarpurè. I denne oppskriften har vi brukt Halloween-gresskar, men bruker du Hokkaido eller et annet matgresskar blir de litt mer fluffy og tykke.
- Bland det våte: Pisk sammen egg, melk, smeltet smør og brunt sukker. Om du ikke har brunt sukker kan du bruke hvitt sukker, men brunt sukker gir litt mer smak.
- Tilsett gresskarpurèen og rør til en jevn blanding.
- Bland det tørre: I en egen bolle, rør sammen mel, bakepulver, salt og krydderblandingen.
- Vend det tørre forsiktig inn det våte. Rør til det så vidt er blandet - små klumper er bra.
- La røren stå i minst 10 minutter. Dette er viktig slik at bakepulveret får virke og røren får satt seg.
- Stek pannekakene i tørr panne på medium varme. Du skal se små hull i pannekaken før du snur den.
- Server gjerne med vaniljeyougurt, litt honning og pekannøtter eller annen valgfri topping!