Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær bunnen av fenniklene og del dem i to på langs. Snitt dem fint, f.eks. med en mandolin.

    Skyll jordbærene og rens dem. Del dem i biter.

    Skyll, tørk og hakk kruspersillen.

    Vend fennikelen med jordbær og kruspersille og ha revet sitronskall over. Topp med biter av mozzarella.

    Drypp olivenolje over og en god omgang med pepperkverna.

     

    Kilde: https://saeson-web.dk/

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk fennikel
  • 300 g jordbær
  • 1 bunt hakket frisk kruspersille
  • revet skall av 1 stk sitron
  • 125 g mozzarella
  • 2 ss olivenolje
  • nykvernet pepper
Jordbær og fennikelsalat på hvit tallerken

Fremgangsmåte

  • Skjær bunnen av fenniklene og del dem i to på langs. Snitt dem fint, f.eks. med en mandolin.

    Skyll jordbærene og rens dem. Del dem i biter.

    Skyll, tørk og hakk kruspersillen.

    Vend fennikelen med jordbær og kruspersille og ha revet sitronskall over. Topp med biter av mozzarella.

    Drypp olivenolje over og en god omgang med pepperkverna.

     

    Kilde: https://saeson-web.dk/