Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland sammen ingrediensene til dressingen.

    Tilsett potetterninger og kapers.

    Vend forsiktig om.

    Dette er en frisk, mager potetsalat som er ypperlig til grillmat eller spekemat. Salaten og som gjerne kan lages i god tid og oppbevares i kjøleskap.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g små potet i terninger - gjerne nypoteter
  • Dressing:
  • 200 g kesam mager
  • 1 dl skummet kulturmelk
  • 1 bunt finkuttet frisk dill
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 1 ts salt
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 2 ss ravigottesaus
  • ½ dl finklippet frisk gressløk
  • 1 dl finsnittet purre
  • 4 ss kapers
Potetsalat av nypoteter med kapers

Fremgangsmåte

  • Bland sammen ingrediensene til dressingen.

    Tilsett potetterninger og kapers.

    Vend forsiktig om.

    Dette er en frisk, mager potetsalat som er ypperlig til grillmat eller spekemat. Salaten og som gjerne kan lages i god tid og oppbevares i kjøleskap.