Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok kyllingfiletene ca. 10 minutter i buljong på svak varme.

    La kyllingen avkjøles og skjær i terninger. Bland kylling med avrente kikerter i en miks av olivenolje, hvitløk og kruspersille. Smak til med salt og pepper.

    Riv salaten i strimler og legg paprika i terninger utover et salatfat. Del blomkål i buketter og skjær reddiker i to.

    Legg grønnsakene på fat sammen med kylling og kikerter. Drypp over sitronsaft og olivenolje og krydre med salt og pepper.

    Server kyllingsalaten med godt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g kyllingfilet
  • 1 stk kjøttbuljongterning
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 båt knust hvitløk
  • 2 stk hjertesalat
  • 1 stk rød paprika
  • ½ stk blomkål i buketter
  • 1 bunt reddik
  • Dressing:
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • salt og pepper etter smak
Salat med reddik, paprika og kikerter servert på glassfat

Fremgangsmåte

  • Kok kyllingfiletene ca. 10 minutter i buljong på svak varme.

    La kyllingen avkjøles og skjær i terninger. Bland kylling med avrente kikerter i en miks av olivenolje, hvitløk og kruspersille. Smak til med salt og pepper.

    Riv salaten i strimler og legg paprika i terninger utover et salatfat. Del blomkål i buketter og skjær reddiker i to.

    Legg grønnsakene på fat sammen med kylling og kikerter. Drypp over sitronsaft og olivenolje og krydre med salt og pepper.

    Server kyllingsalaten med godt brød.