Salat med reddik, paprika og kikerter servert på glassfat

Middagssalat med kylling og kikerter

Salat til middag i dag? Prøv denne med kylling, kikerter
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. Kok kyllingfiletene ca. 10 minutter i buljong på svak varme.
  2. La kyllingen avkjøles og skjær i terninger. Bland kylling med avrente kikerter i en miks av olivenolje, hvitløk og kruspersille. Smak til med salt og pepper.
  3. Riv salaten i strimler og legg paprika i terninger utover et salatfat. Del blomkål i buketter og skjær reddiker i to.
  4. Legg grønnsakene på fat sammen med kylling og kikerter. Drypp over sitronsaft og olivenolje og krydre med salt og pepper.

Server kyllingsalaten med godt brød.

Legg til på Min side
Del på Facebook